© David Camerlynck

Triggerfinger, Sister Bliss, The Levellers en 25 andere namen vervolledigen programma

Milow speelt – na het succes op het Dranouterfestival – een extra festivalconcert op Pukema Rock. Deze singer-songwriter noteert nu al meer dan een miljoen verkochte singles, 800.000 albums, 250.000 fans op Facebook en heel wat gouden platen achter zijn naam. Milow sluit zijn festivalzomer af op Pukema Rock en vertrekt nadien op najaarstournee (meer dan 50 concerten in 10 landen).

Vrijdag en zaterdag krijgt het festival een internationaal karakter met allereerst de komst van Sister Bliss, de drijvende kracht achter Faithless, die haar dj-passie verder zet. Daarnaast zijn ook The Levellers, die hun legendarische langspeler ‘Levelling the Land’ brengen, en Freestylers, u allen bekend van Push Up, van de partij. Er wordt ook plaats gemaakt voor heftige hiphop uit ons burenland van The Opposites. Samen met het eerder aangekondigde – exclusief voor België - Razorlight betekent dit een mooie verzameling van internationaal talent.

Uiteraard worden ook de Belgische pareltjes niet vergeten: Triggerfinger is van de partij om luchtgitaren en vrouwenharten sneller te doen slaan. Hun optreden staat naar gewoonte garant voor stevige rock van het hoogste niveau en een ongeëvenaarde live-act. Nieuw is ook Intergalactic Lovers, wiens ‘Greetings & Salutations’ je 11 nummers lang naar de keel grijpt. Ook lokaal talent Undefined en het even energieke Undefined maken hun opwachting.

In hun zog volgen eerder aangekondigde grote namen als Zornik, Sherman, Customs en School is Cool.

Op zondag is Belgische wereldmuziek troef. Dapoerka bijt de spits af, gevolgd door Yevgueni die toehoorders vervoeren met rauwe stem en vrolijke muziek. Het Antwerpse fenomeen Merdan Taplak (live) is de ideale opwarmer voor Bart Peeters, de populairste Nederlandstalige zanger, die menig publiek weet te overtuigen met zijn mix van folk, hip-hop een vleugje jazz en Vlaamse wereldmuziek. Uiteindelijk zorgt Les Truttes, de heetste coverband in het land, voor een spetterende finale.

Ook de feestende medemens wordt op z’n wenken bediend: zo voegt de organisatie oa. Dimitri Vegas & Like Mike, recent nog dé revelatie op Tomorrowland, het Gevaar van de Discobar “Discobar Galaxie”, Murdock & Quest One MC, Laston & Geo, E-Phonk, Cedexx & Higher Underground ft. MC Nice, Soulshakers b2b Rakka en Ego Troopers toe aan de affiche voor Studio Vedett. Daarnaast maken DJ “Leeuwenkoning” Douster, Gtronic, Mumbai Science, Kastor & Dice, The Oddword, Nightadders, Lemakhular feat. Smooth, DJ Darth Crossfader, DJ Cluts, Pepe Luvwax en DJ Pipse vs DJ Puddie hun opwachting. Nieuw is dat de festivalganger voortaan ook op zondag terecht kan in Studio Vedett.

Zondag in cadeauverpakking
Zondag wordt traditioneel een feestdag voor heel Puurs en omstreken. Om dat in de verf te zetten, zorgen Gemeente Puurs en Pukema Rock vzw voor een stunt: alle Puursenaars kunnen die zondag aan een slordige 5 euro binnen op het festivalterrein.

Voorverkoop gaat van start
Vanaf maandag 8 augustus kan je tickets kopen via de website (www.pukemarock.be) of op de facebook-pagina van het festival. Tickets zijn ook beschikbaar in alle Free Record Shops en bij Videoland in Puurs.

Tickets:
Vrijdag: € 25
Zaterdag: € 35
2 dagen-ticket (vrijdag & zaterdag): € 50
3 dagen-ticket (vrijdag, zaterdag & zondag): € 58
Camping: € 12
Prijzen zijn exclusief servicekosten

De volledige line-up en andere interessante weetjes vind je op onze website www.pukemarock.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: