zondag 30 oktober tussen 16u en 18u aan de Mobile Free Record Shop aan het Sportpaleis

Op zondag 30 oktober komt niemand minder dan viervoudig Grammy Awardwinnaar Lenny Kravitz het beste van zichzelf geven in het Antwerpse sportpaleis. Hij brengt er nummers uit zijn langverwachte nieuwe album ‘Black and White America’ waarover nu al gezegd wordt dat het zijn beste album is sinds ‘Let Love Rule’.

Free Record Shop geeft op zondag 30 oktober tussen 16u en 18u een exclusieve DUO MEET & GREET met Lenny Kravitz himself weg, en daar krijgt de gelukkige winnaar er een duoticket voor de show bovenop!

Hoe kan u deze Meet & Greet en bijhorend duoticket winnen?
Free Record Shop zal op zondag 30 oktober van 16u tot 18u met een mobiele shop aan de ingang van het Sportpaleis staan. Wie zich daar het gloednieuwe Lenny Kravitz-album (Black and White America) aanschaft, maakt kans om deze exclusieve Meet & Greet te winnen. Elke albumaankoop is een extra kans! Om 18u wordt door een onschuldige hand een lucky one gekozen die niet veel later samen met een vriend of vriendin Lenny Kravitz LIVE ontmoet én bovendien gratis en voor niets het concert kan meepikken.

Dus: koop het album ‘Black and White America’ op 30 oktober tussen 16u en 18u in de mobiele shop van Free Record Shop en maak kans op een exclusieve MEET & GREET met wereldster Lenny Kravitz, en ga gratis naar het concert.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: