George Michael

Wereldster George Michael brengt op 17 maart 2014 zijn zesde solo album uit. ‘Symphonica’ werd in 2011 en 2012 opgenomen tijdens de gelijknamige tour en werd geproduceerd door de legendarische Phil Ramone en George Michael zelf.

Naast het album wordt op die dag ook de leadsingle ‘Let Her Down Easy’ op iTunes en andere digitale platformen uitgebracht. We verwachten op diezelfde dag ook een videoclip geregisseerd door Vaughan Arnell.

Samen met de aankondiging van de release van ‘Symphonica’ op 20 januari kunnen fans ook één nummer van het album ‘Praying For Time’ gratis downloaden. Surf naar www.georgemichael.com voor meer informatie.

Het ‘Symphonica’ album werd in 2011 en 2012 opgenomen tijdens George’s succesvolle tour langs de meest prestigieuze locaties in Europa. Tijdens de tour werd de buitengewone stem van de zanger extra in de verf gezet werd dankzij een symfonisch orkest. Net als de tour bevat het album ook nieuwe versies van minder bekende maar zorgvuldig geselecteerde nummers en interpretaties van nummers van sommige van George’s favoriete artiesten.

Tijdens zijn show in de legendarische Opera Garnier in Parijs werd er bovendien een documentaire opgenomen die wereldwijd uitgezonden zal worden.

‘Symphonica’ verschijnt op 17 maart 2014 en wordt uitgebracht door Virgin EMI/Universal Music. Het album verschijnt op een deluxe hardback, een 17-track CD editie, een standaard album met 14 tracks, een standaard digitale versie met 14 tracks en op pure audio Blue-Ray.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over