Heugelijk nieuws voor de fans van Niall, Louis, Harry, Liam en Zayn, want op 22 juli komt de gloednieuwe One Direction single “Best Song Ever” uit! Vannacht om 1u is de single al beschikbaar als pre-order op iTunes!

“Best Song Ever” is de eerste single van het nieuwe album van One Direction, dat later dit jaar uitkomt. De jongens kondigden dit zelf aan op hun facebook pagina met een leuk filmpje.

De fans moeten echter niet tot 22 juli wachten om het nieuwe nummer te ontdekken: een fragment van de single werd immers gebruikt in de nieuwe trailer van “This Is Us”, de eerste film van One Direction (release 28 augustus).

One Direction tourt momenteel de wereld rond met hun tweede album “Take Me Home”. De band kondigde enige tijd geleden ook al het eerste deel van hun stadion tour voor 2014 aan, met op de planning Zuid-Amerika, Ierland en UK. Voor België werd er voorlopig nog geen datum aangekondigd.

Met 30 miljoen verkochte albums, 2 Brit Awards, 3 MTV Europe Music awards en 3 Billboard Music awards op zak, bewijzen de jongens van One Direction waarom zij ’s werelds populairste boysband zijn!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: