Gratis tickets voor Fi:hP groot succes.

De tickets voor de gratis Fi:hP dag zijn een groot succes geworden. Zo groot dat de tickets, verkrijgbaar via de site van Het Nieuwsblad, uitgeput zijn. Er zijn nog een beperkt aantal tickets te krijgen in het organiserend café, Kaffee Hyppo in Oudenaarde, en ook aan de ingang van het festival. Kaffee Hyppo is vanavond open vanaf 19h.

Op donderdag kan je naar optredens van oa. Flip Kowlier, Stereo Mc’s, King dj aka 4T4, Hermanos Inglesos live en Mo van The Glimmers.

Goed nieuws, slecht nieuws…
We beginnen met het slechte nieuws: de begeleidingsband van T.O.K is Jamaïca niet uitgeraakt, en dat vinden wij bijzonder jammer. Maar het goede nieuws is dat de groep maar al te graag wil spelen op Feest in het Park, en dus besloten hebben om met hun soundsystem af te zakken. Het showgehalte zal er niet minder om zijn!!

Fi:hP 2011 met oa.: Sean Paul, Stephen Marley, Kruder & Dorfmeister, Seasick Steve, Arno, Triggerfinger, Capleton, Gabriel Rios, Stereo Mc’s, The Subs, Das Pop, Toots & The Maytals, Netsky, Flip Kowlier, Shy Fx, Coki, Dj Hype en veel meer….

Feest in het Park loopt van 11 tot en met 14 augustus aan de Donkvijvers in Oudenaarde.
Meer info over de tickets, de groepen en het festival vind je op www.feestinhetpark.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: