HAEVN wil met hun muziek mensen betoveren. Op donderdag 5 december 2024 doet het Nederlands duo hun best om samen met jou de wereld om ons heen even te vergeten tijdens hun ‘Wide Awake Tour’ in De Roma in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 19 april om 10u via livenation.be en deroma.be.

HAEVN staat bekend om hun herkenbare sound, waarbij indie-pop en cinematografische elementen naadloos samengaan met sfeervolle zang. Nadat ze de harten van talloze muziekfans wisten te veroveren met hun debuutalbum ‘Eyes Closed’ (2018), volgt dit najaar het nieuwe album ‘Wide Awake’. Dat stellen ze live voor tijdens een onvergetelijke concertervaring vol meeslepende arrangementen, ontroerende momenten en staaltjes oprechte muzikale kwetsbaarheid.

“We take immense pleasure in guiding our audience through an emotional journey, introducing a break from the hectic pace of everyday life and offering a moment of reflection.” - Marijn van der Meer & Jorrit Kleijnen

Verwacht je niet enkel aan het bestaande repertoire van HAEVN, maar ook een ontdekkingsreis vol nieuwe muziek! Mis deze kans niet om getuige te zijn van een muzikaal spektakel dat net zo magisch is als de locatie zelf.

Tickets voor het concert in De Roma zijn beschikbaar vanaf vrijdag 19 april om 10u via livenation.be en deroma.be en kosten €35 – €33 (inclusief servicekosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over