© Vitaya

Vorige week kleurde styliste Lien Degol de fashionavond bij Vitaya weer stijlvol in. In de tweede aflevering van het modemagazine ‘In Stijl met Lien’ ontving ze de 46-jarige kapster Ulrika in haar loft. Enige link tussen Ulrika’s look en haar job als kapster was ver te zoeken, maar dankzij Liens trendy make-over is dat nu helemaal anders.

In de derde aflevering van ‘In Stijl met Lien’ gaat de styliste aan de slag met Elien uit Lochristi, de 27-jarige trotse mama van twee kindjes. Met haar 1m65 en 52 kg zouden heel wat vrouwen Elien benijden om haar mooie lichaam, maar zelf weet ze niet wat gedaan. Ze kiest steevast voor praktische kledij en besteedt nauwelijks aandacht aan hoe ze eruitziet. Hoewel Elien drie maanden na de bevalling van haar jongste dochter al terug slank is, heeft ze de grootste moeite om zich vrouwelijk te kleden. Lien heeft de ideale oplossing: comfortabel, vrouwelijk en stijlvol! Aan de hand van een trendy outfit in de juiste tinten transformeert ze Elien in een jonge, modieuze en actieve mama. Maar zal ze nog wel herkend worden door haar echtgenoot en dochtertje?

Tiany onderzoekt de nieuwste nagellaktrends bij Essie, het Amerikaanse merk waar ook sterren als Madonna, Jennifer Lopez en Sharon Stone shoppen. En ze bezoekt het pand van Stills in de Nationalestraat in Antwerpen, waar de nieuwe feestcollectie gelanceerd wordt.

‘In Stijl met Lien’ woensdag 30 november 2011 om 21.45 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: