Elk jaar viert JOE fm z’n verjaardag met een grote stunt. In 2010 was dit met de grootste taart en vorig jaar werd er gevierd met de grootste coverband ooit. Maar voor JOE’s derde verjaardag gaan ze dit jaar nog een stapje verder: JOE fm geeft zijn verjaardag weg aan een luisteraar. En het straffe is: de luisteraar in kwestie is de enige die van niks weet.

Bjorn De Vuyst
Begin februari startten de JOE dj’s een zoektocht naar luisteraars die, net als JOE, jarig zijn op 1 april. Uit meer dan 300 inschrijvingen is één naam tevoorschijn gekomen: Bjorn De Vuyst. Bjorn is een 35-jarige autoverkoper uit Stekene, getrouwd met Nathalie en papa van Wout (4).

De komende twee weken zal alles op JOE rond Bjorn De Vuyst draaien. Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat hij een onvergetelijke 36ste verjaardag zal hebben op 1 april. En het belangrijkste is: Bjorn zal al die tijd van niks weten.

Verjaardagscomplot
Maandagochtend maakten JOE dj’s Raf en Alexandra bekend dat ze een goede reden hebben om Bjorn in het ongewisse te laten. Om alles de komende twee weken achter zijn rug te kunnen regelen, stuurden ze hem met een smoes het land uit. Deze ochtend is Bjorn met zijn vrouw Nathalie met het vliegtuig naar het buitenland vertrokken. Twee weken lang zullen ze afgezonderd doorbrengen, zonder gsm en zonder internet.

Zo kunnen de JOE dj’s samen met de luisteraars, familie, vrienden en kennissen van Bjorn ondertussen het grootste verrassingsfeest ooit in elkaar steken, om Bjorn bij z’n terugkomst op 1 april een onvergetelijke verjaardag te bezorgen. Nogmaals: iedereen is op de hoogte van de plannen, behalve Bjorn zelf.

Luisteraars kunnen tickets voor het verjaardagsfeest winnen vanaf dinsdag 20/03 op JOE. Alle voorbereidingen en de volledige actie zijn uiteraard ook te volgen op JOE fm en JOE.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: