Op 5 mei in Bozar Brussel

Gisteren kondigde John Cleese op Radio 1 aan dat hij een allerlaatste extra datum toevoegt aan het Belgische luik van zijn theatertour. Door het aanhoudende succes van zijn Belgische shows, plant John Cleese een nieuwe datum in zijn touragenda en zal hij ook op 5 mei in de Brusselse Bozar te zien zijn met Last Time To See Me Before I Die. Eerder voegde hij al een extra show toe in Capitole Gent (ondertussen ook bijna uitverkocht), nadat alle tickets voor de drie voorstellingen in Antwerpen en Brussel in een sneltempo de deur uitvlogen.

Het is geen verrassing dat zijn komst op zoveel positieve reacties kan rekenen. Hij zal namelijk voor de allereerste keer een volwaardige one-man comedyshow opvoeren in ons land.

Cleese is het meest gekend voor zijn onnavolgbare rol in Monthy Python's Flying Circus en Fawlty Towers, maar de man heeft veel meer op zijn conto staan: acteur, auteur, ontvanger van Emmy Awards, schrijver voor film en tv, filantroop, speeches over de hele wereld en lesgever aan Cornell.

Johns populaire memoires So, Anyway uit 2014 staan bol van de hilarische anekdotes over zijn rijkgevulde leven en carrière, die meer dan 45 jaar beslaan. Nu krijgt het grote publiek de kans om deze verhalen en vele andere te horen uit de mond van de legendarische man zelf! En wat meer is: het tweede deel van de show bestaat uit een Q&A, dus toeschouwers kunnen hun eigen vragen stellen aan de man achter de legende, live on stage.

Het wordt dus de allerlaatste kans om een van de boegbeelden van de comedy aan het werk te zien.

John Cleese - Last Time To See Me Before I Die - Donderdag 5 mei 2016 om 20u00 - Bozar Brussel
Tickets (€29,00 - €72,00) onmiddellijk beschikbaar op
www.livecomedy.be
Je kan ook telefonisch bestellen via 02/507 82 00 of ga langs de ticketbalie van Bozar: open van dinsdag tot zaterdag van 11:00u tot 19:00u in de Ravensteinstraat 18, 1000 Brussel

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over