Kathleen Aerts staat er weer helemaal!!...en daar gaan de kids zeer tevreden mee zijn, want voor de jongsten onder ons is ze nog steeds een absolute heldin. Haar nieuwe CD “Dag Sinterklaasje” ligt nu in de winkel en dat is echt een toppertje geworden!! Kathleen zingt op deze CD de allerleukste en bekendste Sinterklaasliedjes, zoals “Zie Ginds Komt De Stoomboot”, “Sinterklaas Kapoentje”, “Oh kom maar eens kijken” en “Sinterklaasje Kom Maar Binnen”, in nieuwe, frisse bewerkingen én ze zorgt voor een fantastisch extraatje, want Kathleen maakte zelfs 5 gloednieuwe liedjes voor de Sint. 1 van die nieuwe liedjes is het superaanstekelijke “De Sinterklaas Polonaise” en daar werd ook een heel leuke clip voor gemaakt .

Met “Dag Sinterklaasje”, de nieuwe CD van Kathleen, wordt de keuze voor het ideale Sinterklaasgeschenk weer een pak makkelijker!

"Sint & Diego: De magische bron van Myra"
nr.1 kinderfilm in Vlaamse bioscoopzalen

Sinds 21 oktober draait de nieuwe Sinterklaasfilm "Sint & Diego: De magische bron van Myra" in de Vlaamse bioscoopzalen. In deze film speelt Kathleen een leuke bijrol als moeder van Jada Borsato (dochter van...), die als "Madelief" één van de hoofdrollen voor haar rekening neemt. Het spannende Sinterklaasverhaal is een waar schot in de roos, want momenteel prijkt het op de nr.1 plaats als best bezochte kinderfilm in Vlaanderen!

Kathleen zingt in 'De Sinterklaas Theatershow: De Sputterende Stoomboot'!
Binnenkort pakt Music Hall voor het eerst uit met een Sinterklaasshow en Kathleen zal in deze productie enkele Sintliedjes uit haar nieuwe album "Dag Sinterklaasje" zingen. Van 'Sinterklaas Kapoentje' tot 'Oh kom maar eens kijken' en haar Sint-hit 'De Sinterklaas Polonaise'. De Sinterklaas Theatershow wordt een unieke Sint-beleving, waarbij de volledige theaterzaal wordt ingenomen door de Sint en zijn hulppieten. Animatie voor de allerkleinsten inbegrepen! Op 24, 25 november en 2 december in Stadsschouwburg Antwerpen en op 5 december is Capitole Gent aan de beurt. Tickets & info op www.musichall.be of 0900 69 900

Tracklist Kathleen - "Dag Sinterklaasje"
1) De Sinterklaas polonaise (nieuw)
2) Oh kom maar eens kijken
3) Sinterklaas kapoentje
4) Mag ik je wat vragen (duet met Sinterklaas – nieuw)
5) Zie ginds komt de stoomboot
6) De zak van Sinterklaas
7) Hij komt, hij komt
8) Sinterklaas voor iedereen (nieuw)
9) Sinterklaasje kom maar binnen
10) Zwarte Piet (nieuw)
11) Zie de maan schijnt door de bomen
12) Dag Sinterklaasje
13) Feest voor iedereen (duet met Diego)

Titeltrack film "Sint & Diego: De magische bron van Myra"

Bonus
14) Slaapliedje

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: