Madonna zal op donderdag 12 juli in het Koning Boudewijnstadion in Brussel voor groots feest zorgen. De material girl zal het stadion doen dansen. Net is bevestigd dat Martin Solveig als special guest zal aantreden. Nog meer feest dus!

Madonna’s komende wereldtournee start op 29 mei in Tel Aviv. Daarna doet de tournee 26 Europese steden aan, waaronder Brussel. Noord-Amerika krijgt Madonna vanaf augustus te zien, nadien reist ze naar Zuid-Amerika en -voor het eerst in 20 jaar- zal ze optreden in Australië.

Dat Martin Solveig als special guest voor Madonna zal openen mag geen toeval zijn. Hij is gewoon top. Top als producer. Top als DJ. Top als performer. “Hello”, zijn geweldige single met Dragonette, is meer dan 2 miljoen keer verkocht. In ons land haalde “Hello” vlotjes platinum. Nog iets waar de Parijzenaar een patent op heeft: straffe muziekvideos. Vele honderden miljoenen keren zijn de clips bekeken op YouTube. Madonna is fan. Zo stond Solveig onder andere in voor de productie van “Give Me All Your Luvin”, de eerste single van Madonna’s nieuwe album MDNA. Martin Solveig demonstreert alweer zijn kunnen. Als geen ander kan hij dance muziek en pop perfect doen samenvloeien.

“MDNA” is -nog geen week na release- meteen goed voor de hoogste spot op iTunes in meer dan 40 landen. Ook in België schittert “MDNA” daar op plaats één. Sinds haar debuut “Madonna” (1983) met daarop de wereldhits “Holiday” en “Lucky Star”, verandert alles wat Madonna doet en aanraakt in goud en andere edele metalen. Al bijna 30 jaar is ze een referentie. Madonna is steeds trendsettend. Ze maakt handig en intelligent gebruik van de media en schuwt de controverse niet. The Material Girl is steeds mee met haar tijd, heeft een neus voor hippe zaken en is vooral een harde werker. Met meer dan 300 miljoen verkochte albums is ze de best verkopende vrouwelijke artieste aller tijden. Zeven Grammy’s, de belangrijkste muziekprijzen, heeft ze tot op heden in ontvangst mogen nemen. Haar komende wereldtournee brengt haar vanaf 29 mei de wereld rond. Het concert in Brussel op donderdag 12 juli is nog maar het tweede van Madonna in België. The Material Girl is back on the dancefloor!

Voor volledige informatie mbt deze tournee, fanclub lidmaatschap, VIP-packages, merchandise en meer: www.madonna.com

Madonna & very special guest: Martin Solveig
Donderdag 12 juli 2012
Koning Boudewijnstadion, Brussel
Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 of www.proximusgoformusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: