Na begin dit jaar eerst de Belgische iTunes charts op indrukwekkende wijze te verpletteren, achtten Regi en Linda de tijd rijp om nu ook Frankrijk helemaal voor de bijl te laten gaan. Zo bereikte de single van Milk Inc. ‘Last Night A DJ Saved My Life’ deze week de top 40 van de meest gedraaide platen in Frankrijk.

Bovendien was het duo gisteren te gast bij Cauet, de Franse komiek wiens radioprogramma op NRJ tot de best beluisterde van Frankrijk behoort (+7.000.000 luisteraars). Tijdens z’n show knipoogde Cauet dat Regi een knappere versie is van David Guetta – al voegde hij er ook aan toe dat onze blonde dance god nu nog niet kan tippen aan Bob Sinclair qua looks, maar wel wat de muziek betreft. Milk Inc.’s aantreden bij Cauet werd gisteren (donderdag 28 maart) uitgezonden op Radio NRJ, de grootste commerciële radiozender van onze zuiderburen.

De volgende weken zijn er diverse Milk Inc. promotie-optredens gepland in Frankrijk, van Lyon, Bordeaux, Juan Les Pins tot Carcassone. Verwacht wordt dat de single volgende week in de top 20 van de Franse hitlijsten zal binnenkomen.

‘Last Night A DJ Saved My Life’ wordt de volgende maanden in heel Europa gereleased en is nu al opgepikt door alle grote platenlabels van Italië, Scandinavië, Duitsland tot Griekenland en Spanje. Ook met een groot Amerikaans platenlabel wordt er onderhandeld, al wil Penxten daar voorlopig nog liever niets over kwijt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: