MTV maakte vandaag de genomineerden bekend voor de ‘2013 MTV EMA’, de jaarlijkse muziekprijzenshow die de meest succesvolle artiesten van het afgelopen jaar in de kijker zet. Muzikale duizendpoot en megaster Justin Timberlake en doorbrekende artiesten Macklemore & Ryan Lewis voeren de lijst van de EMA-nominaties aan met elk vijf nominaties, terwijl immer fascinerende supersterren Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus en Robin Thicke elk goed zijn voor vier nominaties. De ‘2013 MTV EMA’ zullen wereldwijd op de MTV-kanalen uitgezonden worden op zondag 10 november om 21u00 vanuit de prachtige Ziggo Dome in Amsterdam. De ‘2013 MTV EMA’ worden gesponsord door Essence.

De wereldberoemde presentator Ron Burgundy (ster uit de verwachte Anchorman 2: The Legend Continues) bracht het nieuws over de genomineerden voor de EMA ’s van dit jaar op zijn eigen hilarische manier

In de categorie beste Belgische act zijn de volgende artiesten genomineerd: Lazy Jay, Netsky, Ozark Henry, Stromae en Trixie Whitley.

Stem op 10 november zeker af op MTV.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over