Na 3 jaar stilte komt Paramore op 5 april a.s. met een nieuwe plaat!

Het abum met de gelijknamige titel Paramore is het vierde studioalbum van de uit Franklin, Tennessee, afkomstige band. Producer Justin Medal-Johnsen is het best bekend voor z'n jarenlange samenwerking met Beck (goed voor een paar Grammy Awards) en werkte daarnaast ook samen met o.a. Nine Inch Nails, Tegan and Sara en M83. Het album Paramore bevat naast de single Now, hun nieuwste single Still Into You. Bekijk hier de lyric video van Still Into You. Paramore staat op 14 juni a.s. op de mainstage van Pinkpop in Landgraaf, Nederland.

Paramore is de opvolger van het - in Amerika - met goud bekroonde brand new eyes. De band debuteerde in 2005 met hun debuutalbum All We Know Is Falling, daarna volgden de albums RIOT! (2007) en brand new eyes (2009). RIOT! heeft wereldwijd bijna twee miljoen exemplaren verkocht en behaalde in de US platina. Ook was Paramore in 2008 genomineerd voor een Grammy Award voor “Best New Artist” en behaalde hun live CD/DVD The Final Riot de gouden status in Amerika. De band bestond voorheen als vijftal, maar bestaat tegenwoordig uit het drietal Hayley Williams (vocals), Jeremy Davis (bass) en Taylor York (gitar).

Paramore is in België bekend van de song Misery Business, afkomstig van het album RIOT!, en de hitsingles The Only Exception en Brick By Boring Brick, beide afkomstig van het album brand new eyes. Daarnaast was Hayley Williams ook to horen op de hitsingle Airplanes van B.o.B.

Onlangs is Hayley Williams een samenwerking aangegaan met cosmeticamerk MAC. Volgende maand verschijnt haar vierdelige make-uplijn voor het cosmeticamerk. Hiermee treedt zij in de voetsporen van Rihanna die al eerder een samenwerking aanging met MAC.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: