De première van het liedjesprogramma No Nonsense - Never Give Up On The Heart op donderdag 23 september in de Rode Zaal van het Fakkelteater is een feit. 4 van de strafste klasse-madammen uit het Vlaamse muziekcircuit als daar zijn Anne Mie Gils (genomineerd voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol bij de Vlaamse Musicalprijzen), Wanda Joosten, Mitta Van der Maat en Hilde Van Hulle, brengen een eigenwijze selectie spetterende songs die vol passie live ten berde gebracht worden. Eddy Aelbrecht staat in voor de muzikale leiding.

Een hartverscheurend 'Malade' van Lara Fabian, combineren met een onorthodoxe Beatles-medley of de heerlijke disconoten van Earth, Wind & Fire ? Deze dames draaien er hun hand niet voor om. Passie is hetgene dat deze vier zielen drijft. Vier vakmadammen kozen samen hun meest hartverwarmende nummers uit, kiekevel-momenten, pure slapstick en een flinke portie 'hapiness' volgen elkaar op in het perfecte ritme. Alles vindt zijn balans. Verveling slaat hier niet toe. De selectie van liedjes is te verrassend en de manier waarop No Nonsense deze nummers brengt is origineel, wars van al do's en musts.

No Nonsense - Never Give Up On The Heart is het resultaat. No Nonsense brengt hartverwarmende ballads maar ook pop, rock en R&B van de groten der aarde, zoals u ze nog nooit gehoord hebt. No Nonsense, dat zijn vier sterke stemmen, vier straffe persoonlijkheden, vier vrouwen, verenigd door de vriendschap en de liefde voor muziek. Want wat er ook gebeurt: never give up on the heart!

Niet te missen vanaf 23 september in de Rode Zaal van het Fakkelteater, nadien op toernee door Vlaanderen !

No Nonsense
25, 30 september 2010 en 1 en 2 oktober 2010 om 20.30u Extra GLAMOUROUS voorstelling op 3 oktober op 20.30u. met reservatiecode 'glamourous'.
Rode Zaal van het Fakkelteater, Hoogstraat 12 te Antwerpen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: