Tom Van Tongerloo
Rampage

Rampage – de grootste Drum&Bass en Dubstep party van de Benelux – stevent af op een record met maar liefst een verdubbeling van het bezoekersaantal.

Wat in 2009 ontstond als een intieme bass party voor een paar honderd volgelingen is ondertussen uitgegroeid tot het grootste DnB-event van België en omstreken. 11 edities telt Rampage ondertussen, telkens voor een stijgend aantal ravers. Vorig jaar vond de indoor show nog plaats in een uitverkochte Antwerpse Lotto Arena met meer dan 5000 fanatiekelingen. De volgende editie gaat door op zaterdag 15 februari in zusterzaal het Sportpaleis en stevent af op een verdubbeling van het aantal bezoekers. Ondertussen vlogen reeds meer dan 10.000 tickets de deur uit, in binnen- en buitenland. Er worden zelfs bussen ingelegd vanuit Frankrijk, Nederland en Duitsland.

Dat maakt Rampage waarschijnlijk meteen ook de grootste indoor Drum&Bass en Dubstep party van heel Europa. Kortom, op 15 februari wordt het Sportpaleis het walhalla van de betere underground sounds.

Prestigieuze Line-up

Het stijgende Rampage-succes is uiteraard te danken aan de consequent kwalitatieve line up. Op elke editie staan telkens de toppers van het moment uit de DnB en Dubstep scène. Ook deze editie brengt een reeks exclusieve nationale en internationale acts naar Antwerpen: Flux Pavilion, Camo & Krooked, Funtcase, Sigma, Eptic, Murdock, DJ Guv, 50 Carrot, Levela, Coffi, Macky Gee, Habstrakt, Fox Stevenson, Syndaesia, Point.Blank, A.M.C., Soloman, Station Earth, Bredren, M-Zine & Scepticz, Doctrine, Phase, Quest One MC, MC Carasel, MC Mota, MC Messenjah en Youthstar.

Ticketverkoop

Er zijn nog tickets beschikbaar via de website www.rampage.be, via www.teleticketservice.com en ook in alle Belgische Fnac winkels, in alle Brooklyn stores en bij Gigaswing in Hasselt. Voor een regular ticket betaal je €29.50 + admin. kost. (De Vip-tickets zijn allemaal uitverkocht). Via de website van Rampage kan ook het busvervoer gereserveerd worden van en naar het Sportpaleis.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rampage
Datum: 
15 februari 2014
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer informatie
Meer over