Het Tinker Bell nummer uit ‘Peter Pan, The Never Ending Story’

Eén van de hoogtepunten uit het Peter Pan spektakel is het moment waarop Tinker Bell, oftewel de Vlaamse zangeres Silvy De Bie, door de arena van Vorst Nationaal vliegt met haar versie van het Josh Groban-nummer ‘You Raise Me Up’. Vanaf 27 november ligt deze single in de winkel als voorloper van het volledige castalbum.

De muziek van ‘Peter Pan, The Never Ending Story’ werd gecomponeerd door Matt Dunkley, één van ‘s werelds bekendste filmcomponisten en -arrangeurs die in het verleden werkte aan films als Moulin Rouge, Black Swan en Pirates of the Carribean. Deze Britse grootmeester nam ook ‘You Raise Me Up’ onder handen. Onder zijn goedkeurend oog nam een 60-koppig orkest het nummer op in de befaamde Londense AIR Studios. In de Belgische Galaxy Studios blikte Silvy de vocals in.

Op 27/11 ligt de single bij ons in de winkelrekken. Vanaf 20 december schittert Silvy De Bie in de rol van Tinker Bell in het Peter Pan arenaspektakel en bewijst de zangeres dat ze veel meer in haar mars heeft dan uitsluitend het dance genre.

Wil je Silvy live aan het werk zien? Bekijk de volledige lijst met speeldata via www.peterpan.is
of www.musichall.be

Na de wereldpremière in Vorst Nationaal, vertrekt Peter Pan op Europese tournee. Nederland, UK en Duitsland staan al ingepland. In elk land kruipt een lokale ster in de rol van Tinker Bell,
in Nederland neemt Jennifer Ewbank dit voor haar rekening.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: