Semino Rossi blikt terug op Symphonie Des Lebens Tour Edition

Ik ben een gelukkig mens wanneer ik het publiek kan inspireren met mijn muziek. Wanneer zij genieten van de liederen die ik breng, samen met mijn fantastische orkest. Het was alweer erg fijn om voor de 4de keer in een bomvolle Ethias Arena in Hasselt, België te gast te mogen zijn”, sprak Semino Rossi op zondagavond 1 december, na een zoveelste succesvolle concert op Belgische bodem. Fascinerend hoe hij er telkens weer in slaagt om – met beperkte media aandacht – de grote Ethias Arena in Hasselt vol te laten stromen.

Semino Rossi is dan ook één van de grootste Duitstalige artiesten van het moment. Kenners lauweren hem omwille van z’n uniek stemgeluid. De man die een paar maanden geleden nog de prestigieuze Golden Antenne prijs in ontvangst mocht nemen, uit handen van de Duitstalige Minster-President Karl-Heinz Lambert, weet als geen ander hoe je het publiek moet bespelen. Getuige van dat succes is zijn huidige concerttour Symphonie Des Lebens, wereldwijd goed voor vele duizenden enthousiaste concertgangers.

Semino’s recente album – dat hij opnam met de Duitse succesproducer Dieter Bohlen – is ondertussen al meer dan 200.000 keer over de toonbank gegaan en heeft meervoudige gouden en platina statussen bereikt. Speciaal voor de feestdagen is er nu Symphonie Des Lebens – Tour Edition, ofwel een mooie muzikale terugblik op een unieke avond met Semino Rossi. Wie Semino Rossi gemist heeft in Hasselt, krijgt nog een laatste herkansing en wel op 3 april wanneer hij naar de Ijsselhallen in Zwolle (Nederland) afzakt. Het is dé ultieme kans om Semino Rossi nog eens live aan het werk te zien. Tickets en info via www.ntk.nl

Meer info: www.semino-rossi.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: