We hoeven het niet meer te zeggen… . One Direction is groot, groter, GROOTST en heeft zijn hoogtepunt nog lang niet bereikt! Wereldwijd is de groep hét fenomeen van het moment , ze werden al met The Beatles en Take That vergeleken, en ook in België is er een gigantisch leger “Directioners”, zoals de fans zichzelf noemen.

De One Direction manie is ondertussen volop losgebarsten:
· Recordverbrekende ticketverkoop voor hun eerste Belgisch concert: Harry, Niall, Louis, Zayn en Liam zijn zo razend populair bij hun Belgische fans dat op amper 11 minuten (een nieuw record!) de tickets uitverkocht waren! Ondertussen is er een wachtlijst aangelegd waarop al tienduizenden fans zich hebben ingeschreven.

· Pagina grote artikels in alle nationale kranten

· One Direction siert de cover van Joepie deze week, wat niets nieuw is voor hen.

· MNM zette de “Bring me to 1D” wedstrijd op touw waarbij ze op zoek gaan naar de ultieme Belgische One Direction fan. De hoofdprijs is een reis naar New York waar de winnaar oa het One Direction concert in Madison Square Garden en de fan conventie zal bijwonen. De grote finale van de wedstrijd vindt nu zaterdag 10/11 plaats in de foyer van Het Paleis op het Theaterplein te Antwerpen tussen 16u en 19u.

· Nu zondag 11/11 is er in samenwerking met Free Record Shop en Joepie de eerste officiële Belgische One Direction fandag. Dit vindt plaats in discotheek Carré tussen 14u en 17u en de fans zullen zich niet vervelen: zo kunnen ze zich laten fotograferen in de 1D corner met een levensgrote standee poster, zal er een choreo aangeleerd worden door een professionele danser, kunnen ze een bericht posten voor de jongens in de 1D postbussen én kunnen de fans dankzij Free Record Shop nog een laatste ticket voor het Belgische concert bemachtigen!

· Café Corsari nodigde afgelopen maandag MNM kopstuk Peter Van De Veire uit om over het 1D fenomeen te praten en lanceerde promt een wedstrijd die vanavond eindigt met als hoofdprijs een hele hoop 1D goodies alsook Belgische concerttickets.

· Er lopen talloze wedstrijden bij verschillende media (waaronder Q, JIM, Ketnet, VTM Kzoom, Jommekeskrant, Joepie,...) waarbij de fans albums en goodies kunnen winnen

· Voor de fans die er niet genoeg van kunnen krijgen, bestaat er naast het ‘gewone’ album ook nog de deluxe Yearbook Edition en de 5 exclusieve Free Record Shop versies.

De jongens van One Direction konden voor dit album heel wat A-list producers en songwriters strikken. Naast Ed Sheeran, Dr Luke (Katy Perry/Teenage Dream, Taio Cruz/Dynamite), Shellback (Maroon 5/Moves Like Jagger) hebben ook Sayan Kotecha, Rami Yacoub,Carl Falk (‘One thing’ & ‘What Makes You Beautiful’), McFly’s Tom Fletcher, hebben ook) en Toby Gad (Beyonc/If I Were A Boy) hun bijdrage geleverd.

Meer info: onedirectionmusic.com/be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: