Geert Hoste, Philippe Geubels, Rob Vanoudenhoven, Ozark Henry, de Clan-clan: de voorbije weken ontsnapten maar weinig tv-gezichten aan een imitatie in Tegen de Sterren Op. Tien weken lang genoten gemiddeld 903.055 Vlamingen van de komische persiflages van Nathalie Meskens, Barbara Sarafian, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Guga Baul, Chris Van Espen, Walter Baele en Ivan Pecnik. Het derde seizoen van Tegen de Sterren Op wist zo een marktaandeel van 36,1% (VVA 18-54, alle cijfers live +5) in te winnen.

Het einde is jammer genoeg alweer in zicht. Op donderdag 14 februari is Tegen de Sterren Op toe aan de eerste van twee compilatieafleveringen waarin de beste imitaties uit het voorbije seizoen nog eens de revue passeren. Christoff (Jonas Van Geel) en Dana Winner (Tine Embrechts) steken alvast een polonaise in gang met hun Vlaamse levensliederen en worden aanstaande donderdag muzikaal versterkt door Ozark Henry (Guga Baul), Stef Kamil Carlens (Walter Baele) en Adèle (Nathalie Meskens).

HET ALLERBESTE…
Astrid Bryan (de echte) is door het dolle heen met het kerstgeschenk dat ze van den John (Walter Baele) en de Lau (Guga Baul) heeft gekregen: unlimited head use van haar man. Laat die carpaccio, sushi, braadkip en pannenkoeken met slagroom al maar komen!

Geert Hoste (Guga Baul) blikt nog een laatste keer terug op 2012. Special guests Regi (Jonas Van Geel) en Annemie Struyf (Nathalie Meskens) lachen alvast de ziel uit hun lijf op de eindejaarsconference. Deze laatste bekomt bovendien nog volop van haar bezoek aan eerwaarde zuster Katharina (Walter Baele).

In Belgium’s Got Talent krijgen presentator Koen Wauters (de echte) en juryleden Rob Vanoudenhoven (Guga Baul), Karen Damen (Nathalie Meskens) en Ray Cokes (Chris Van Espen) een toptalent over de vloer. Kandidaat Eugène (Walter Baele) heeft een sensationele act in elkaar gebokst en verbluft de jury met zijn kunnen…

…EN MEER
Herman Van Rompuy (Walter Baele) kocht een ‘book cast’, maar heeft problemen met de ‘piece map’. De Clan-zussen (Clara Cleymans, Tine Embrechts en gastacteur Ella Leyers) bedisselen een plan – of meerdere plannen – om de Kloot (Ivan Pecnik) uit de weg te ruimen. In Allo Allo hebben René (Ivan Pecnik), Edith (Barbara Sarafian), Officer Crabtree (Guga Baul), Helga (Tine Embrechts), Luitenant Gruber (Walter Baele), Herr Flick (Chris Van Espen), LeClerc (Jonas Van Geel) en Yvette (Nathalie Meskens) een probleem met de wifi. En de mannen van het BBC-programma Top Gear (Ivan Pecnik, Walter Baele en Jonas Van Geel) onderwerpen ten slotte hun jeep aan de ultieme test: een rondrit door België.

Tegen de sterren op vanavond om 20.30 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: