'Never come back' is de nieuwe single van The Antler King, de derde uit het album 'Patterns'. In 'Never Come Back' zingen Esther en Maarten een duet, tevens het enige op deze plaat. Zoals op nagenoeg alle andere songs op Patterns speelden ze hier ook alles zelf in.  Samen met producer Jan Chantrain kozen ze voor een expliciete live klank, met veel ruimtelijkheid en ruis.

De videoclip werd opnieuw gemaakt door het team van Earlybirds Films, die ook de vorige 2 singles voorzag van een videoclip. Bekijk hem hier

Motherlovemusic schreef het volgende over 'Never Come Back': Een hartverscheurend lied over hoe je jezelf weer probeert op te rapen na waarschijnlijk een liefdesbreuk en beseft dat dat zonder de andere persoon moet Zelf houden ze het eerder op breuk zonder de liefde erbij . En ook over ouder worden en loslaten. Teleurstelling en hoofdstukken afsluiten en ook een nieuwe bladzijde beginnen."

Met deze derde single kondigt The Antler King enkele Belgische voorjaarsconcerten aan in o.a. Handelsbeurs Gent (22/2) en AB Brussel (27/2)Na de zomer zal Patterns ook uitkomen in Zwitserland met een bijhorende clubtournee. De volledige speellijst is te vinden op www.theantlerking.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: