Het mag dan wel berekoud zijn, de barre temperaturen hebben alvast geen invloed op de ticketverkoop van Pukkelpop. Na 2 dagen verkoop is meer dan de helft van de combi’s de deur al uit. Ook de donderdagtickets, met als headliner Eminem, zouden wel eens zeer snel uitverkocht kunnen zijn.

Voor diezelfde donderdag was de vraag naar Camping Kiewit C tickets zo groot dat de maximum capaciteit al is bereikt. Mensen met een dagticket kunnen uiteraard nog steeds op Camping B terecht.

Tickets zijn dus vlot te koop via PPTickets en via Proximus Go for Music.

Een combiticket kost €165 (exclusief €5 servicekosten en €1 mobiliteitsbijdrage, inclusief kamperen op Camping Kiewit A, B of C van woensdag 14 augustus, 12.00u tot zondag 18 augustus, 12.00u).
Een dagticket kost €83 (exclusief €5 servicekosten en €1 mobiliteitsbijdrage, inclusief 2 nachten kamperen op Camping Kiewit B of Camping Kiewit C).

Pukkelpop 2013 vindt plaats op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus op het festivalterrein van Kiewit in Hasselt. Meer informatie over de presale, line-up, campings, etc, vind je op www.pukkelpop.be.

Binnenkort worden er nog meer nieuwe namen bekend gemaakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: