De tickets voor de 9e editie van Tomorrowland vlogen in een recordtempo de deur uit, meer dan 1 miljoen mensen registreerden zich om één van de fel begeerde plaatsten te krijgen. Ook de 120 Global Journey vluchten zijn uitverkocht. Tomorrowland is uitgegroeid tot het populairste evenement ter wereld. Op 26, 27 en 28 juli verwelkomt het festival 180.000 gasten uit niet minder dan 214 verschillende landen. Dat zijn tien nationaliteiten meer dan het aantal dat deelnam aan de laatste Olympische Spelen te Londen. Nooit eerder werden zoveel nationaliteiten op één event verenigd. Tomorrowland 2013 wordt dé plaats waar de hele wereld samen komt om een onvergetelijk weekend te beleven.

Na maanden van speculatie en geruchten, kondigt de organisatie vandaag aan dat er naast de Belgische editie ook een eerste buitenlandse editie in 2013 zal plaatsvinden. Een mysterieuze video die het avontuur inleidt kan je hier bekijken: http://youtu.be/apsgSwZEshQ

De fles, gevuld met het magische Tomorrowland recept, is begonnen aan zijn lange tocht. De locatie wordt bekend wanneer de unieke fles aanspoelt op de uiteindelijke bestemming. Daar zal einde september een nieuw Tomorrowland hoofdstuk geschreven worden…

Manu & Michiel Beers: "Dat we nu de kans hebben om een editie van Tomorrowland buiten België te organiseren is onwaarschijnlijk en iets wat we nooit hadden durven dromen toen we jaren geleden als muziekliefhebbers & jonge ondernemers zijn gestart. We zien het als een unieke & fantastische opportuniteit. Het wordt een enorme uitdaging en grote stap voor ons jonge, creatieve en dynamische team. We zijn allemaal zeer enthousiast en gemotiveerd om aan dit nieuwe hoofdstuk te beginnen. Het is absoluut onze ambitie om in het buitenland een festival neer te zetten waarbij we de lat minstens even hoog leggen als in België en onze bezoekers drie dagen lang in een ongeziene magische wereld onderdompelen. Als je nu ziet hoeveel mensen uit heel de wereld zo enorm teleurgesteld zijn na de snelle uitverkoop in België zijn we blij dat we hen eindelijk een nieuwe kans kunnen aanbieden om een editie van Tomorrowland bij te wonen. We vonden een super mooie locatie, die echt aanvoelt als een tweede thuis voor het festival en te vergelijken is met het fantastische terrein van De Schorre in Boom. Verdere details zullen we komende weken bekend maken.”

En zo kan er opnieuw gespeculeerd worden. Tomorrowland gaat op reis en de buitenlandse editie zal TomorrowWorld gedoopt worden. De datums zijn bekend, nu wachten tot de mysterieuze fles zijn bestemming heeft bereikt….

Het Tomorrowland sprookje wordt vervolgd… TomorrowWorld 27, 28, 29 September 2013

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: