Op woensdag 23 januari 2013 komt Trey Songz opnieuw naar België!

De populaire R&B-zanger stond de voorbije jaren al twee keer in de Ancienne Belgique. Beide keren wist hij in geen tijd het publiek volledig naar zijn hand te zetten en dat zal nu niet anders zijn. Zijn nieuwe tour staat in het teken van zijn net verschenen album, 'Chapter V'.

Trey Songz weet als geen ander hoe een lekker R&B-nummer moet klinken. Ook het nieuwe album van het jonge Amerikaanse hiphop-multitalent staat weer vol van aanstekelijke, soepel in het gehoor liggende tracks.

Songz staat bekend om zijn 'good looks' maar ook als een uitstekende zanger en performer. Hij weet perfect hoe hij zijn publiek moet entertainen, verleiden en doen deelnemen aan de show. In de R&B- en hiphop-scene is hij een graag geziene gast, getuige zijn samenwerkingen met artiesten als Jay Z, Kanye West, Lil Wayne, Wiz Khalifa en Drake.

Trey Songz, geboren als Tremaine Aldon Neverson (1984), werd ontdekt tijdens een talentenjacht in 2000. Dat leidde tot een contract bij Atlantic Records in 2002 en het debuutalbum 'I gotta make it' in 2005. Daarna volgde om het jaar een nieuw album en scoorde Trey Songz diverse hits, zoals 'Say Aah' met rapper Fabulous en 'Bottoms up' in samenwerking met Nicki Minaj. Zijn vijfde studioalbum, 'Chapter V', dat in augustus uitkwam, bevat opnieuw een aantal straffe nummers en samenwerkingen met onder andere T.I., Young Jeezy, Lil Wayne en P. Diddy.

De kaartverkoop voor het concert van Trey Songz in de Ancienne Belgique start nu vrijdag 5/10 om 16u.

Trey Songz
23 januari 2013, 20u00
Ancienne Belgique, Brussel
tickets: www.abconcerts.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: