Danny O’Donaghue, Mark Sheehan en Glen Power, drie jonge en superenthousiaste Ieren die bereid zijn alles op het spel te zetten om hun dromen te realiseren: samen vormen zij The Script.

Op 7 september van dit jaar kwam hun nieuwe album ‘#3’ uit. De eerste single uit dit album “Hall of Fame” is een duet met Will.i.am en bereikt meteen een nummer 1 positie in de Engelse hitlijsten. Het nummer is het resultaat van een briljante samenwerking van de drie mannen. De indrukwekkende stem van Danny, het betere gitaarwerk van Mark en de buitengewone funky energie en swing van Glen.

In 2008 verleidt het trio de wereld met “We Cry” uit hun titelloos debuutalbum, een geslaagde mix van pop, rock, hip hop en soul. De song is tegelijk somber en vrolijk, en belicht de beslommeringen van het alledaagse leven. Een combinatie van ongekend talent en originaliteit zorgt ervoor dat The Script in geen tijd hoge toppen scheert in de internationale hitlijsten. Met de singles “Beakeven” en “The Man Who Can’t Be Moved” overtuigen zij uiteindelijk ook de laatste zeldzame twijfelaar, het eerste album van The Script gaat wereldwijd maar liefst 2 miljoen keer over de toonbank! Nog in datzelfde jaar verzorgt de Ierse band het voorprogramma van zowel U2 als Paul McCartney en in 2009 laten zij zich ook in ons land opmerken met een schitterend optreden in de Pyramid op Rock Werchter. Hoge verwachtingen bij dit veelbelovend talent worden meer dan ingelost met het verschijnen van de tweede plaat ‘Science & Faith’ (2010). Met de tournee die The Script aan de release van dit album koppelde, stonden zij in 2011 op het podium van de Brusselse AB. Het was een schitterend concert dat bij de talloze fans voor eeuwig in het geheugen gegrift staat.

Vandaag kondigt The Script aan dat zij opnieuw naar ons land komen. U mag zaterdag 26 januari 2013 alvast met stip aanduiden in uw agenda, want op die dag ontvangt Vorst Nationaal (Club) het magische trio voor alweer een spetterende avond! Een niet te missen concert! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 28 september om 9u30.

The Script
Zaterdag 26 januari 2013, 20u
Vorst Nationaal, Brussel
Start ticketverkoop: Vrijdag 28 september om 9u30
Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 of www.proximusgoformusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: