Achterklap" was de titel van zijn eerste zelf bij elkaar geschreven solovoorstelling uit 2008. Twee jaar later volgde "Doortocht" en in 2012 vervolledigde hij de trilogie met "Hoogspanning". Over exact 1 maand gaat Adriaan Van den Hoof in première met een compleet nieuwe theatershow "Nee, het was gisteren ook al laat".

“I don't want to be alone, I want to be left alone.” (Audrey Hepburn)

Na het afronden van de succesvolle trilogie Achterklap-Doortocht-Hoogspanning is het nu tijd voor de terugslag. Waar het in deze vorige voorstellingen vooral ging over de zin en onzin van ons vluchtige bestaan en over de vermoeiende zoektocht naar nostalgisch geluk, beslist Adriaan Van den Hoof deze keer 'thuis' te blijven. Hij wil het podium letterlijk en figuurlijk beschouwen als zijn natuurlijke habitat, de wereld observeren vanuit zijn zetel en zich met hand en tand verzetten tegen FOMO (Fear of Missing Out). Hij gaat het gesprek met zichzelf aan en beslist om de deur naar buiten toch maar gesloten te houden.

“Nee, het was gisteren ook al laat...” is het antwoord op een vraag, maar wat die vraag is of wat die inhoudt, komen we samen met hem te weten in zijn nieuwe voorstelling. Is een man alleen in goed gezelschap of wordt het beest in hem wakker!?

“Nee, het was gisteren ook al laat...” is de 4de solovoorstelling van Adriaan Van den Hoof en gaat in première op 24, 25 en 26 maart 2016 in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Een volledig overzicht van de speeldata vind je hieronder en op www.adriaanvandenhoof.be.

Speellijst

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: