De Belgische zangeres Angèle geeft op vrijdag 26 mei een concert in AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag om 11.00 uur via Ticketmaster.

De Franstalige Belgische singer-songwriter Angèle bracht in 2018 haar debuutalbum Brol uit met daarop de single 'Tout Oublier' die in België en Frankrijk de nummer 1 positie bereikte. In 2020 scoorde ze samen met Dua Lipa een gigantische hit met de single 'Fever', en werd gelijk bij een internationaal publiek bekend. Zo stond ze op bekende festivals als Primavera, Dour, Paléo én trad ze op als special guest van Dua Lipa tijdens haar optredens in de O2 in Londen.
Haar tweede album Nonante-Cinq verscheen eind vorig jaar met daarop de opzwepende single 'Libre' die het ook in Nederland goed deed. Het nummer werd door Radio 2 uitgeroepen tot TopSong en door 3FM bestempeld als Megahit.

Naast haar carrière als zangeres is Angèle het gezicht van Chanel's Eye Makeup Collection 2021 en ambassadeur van Chanel. Ze is muziekproducent, schrijft haar eigen teksten, creëert haar eigen geluid en scherpt een grafisch gevoel aan dat haar eigen persoonlijke stijl weerspiegelt: hard en direct. Ze richtte haar eigen label op (Angèle VL) en is een voorbeeld voor haar generatie. Angèle is een feministe, allesomvattend en een artiest die werkt in een wereld waarin muzikale genres er niet toe doen. Pop, rap en electro worden allemaal in haar muzikale blender gegooid.

Wereldwijd behaalde Angèle al meer dan drie miljard streams. Daarnaast heeft ze meer dan drie miljoen volgers op Instagram en meer dan één miljoen volgers op TikTok.

ANGÈLE / Nonante-Cinq Tour
Vrijdag 26 mei 2023 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €47,04,- (incl. servicekosten)
Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/angèle
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 23 september om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over