Krijg jij ook maar niet genoeg van Archie X? Dan hebben we goed nieuws! Archie X speelt namelijk een liveshow vanuit de AB Club op woensdag 21 april die je kan streamen via hun social kanalen. Het wordt een volwaardige show waar Archie X voor het eerst al hun songs live zullen brengen. De bedoeling is echt om een coole liveshow te creëren waar de kijkers thuis van kunnen genieten.

Afgelopen zaterdag kon je reeds de eerste repetitie van Archie X live bijwonen via hun YouTube-kanaal en Facebookpagina waar ze o.a. hun nieuwe single 'Karma Sucks' en enkele nieuwe tracks voor het eerst live brachten. Daar kan je dus nu al een voorsmaakje krijgen op die liveshow van 21 april waarvoor ze eindelijk een écht podium kunnen bestijgen met alles erop en eraan.

ARCHIE X - LIVE VANUIT DE STUDIO

OVER ARCHIE X

Popduo Archie X bestaat uit frontvrouw Charline D'hoore, die tijdens haar deelname aan The Voice van Vlaanderen alle juryleden deed omdraaien, en Belgische muzieklegende, Tom Lodewyckx die o.a. meespeelt in de live band van The Voice. Het klikte muzikaal tussen Tom en Charline en het resultaat mag er wezen. Afgelopen zomer brachten ze hun eerste single 'Loud Boy' uit die het zowel qua streaming als op radio erg goed deed. Kom via ‘Uncovered’ alles te weten over hun samenwerking en hoe hun eerste single ‘Loud Boy’ is ontstaan.

Naast goede en oprechte popmuziek met een gevaarlijk en mysterieus kantje, staat Archie X voor authenticiteit. Je voelt niet enkel het sterke gevoel van identiteit van het pasgeboren duo, maar ook Charline's natuurlijke flair is betoverend.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over