Optimus Prime, Bumblebee en de Autobots zijn terug in Transformers : Age of Extinction! Spectaculairder dan ooit nemen ze het op tegen nieuwe en oude vijanden, met hun nieuwe bondgenoot Cade (Mark Wahlberg) ,zijn dochter Tessa (Nicola Peltz) en haar vriend Shane (Jack Reynor). Ook Stanley Tucci en Kelsey Grammer zijn nieuwe gezichten in de explosieve actiefilm. Nieuwe gezichten, nieuwe auto’s, nieuwe robots en de indrukwekkende Dinobots maken Transformers : Age of Extinction een must-see deze zomer! Een film van Michael Bay met Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor en Li Bingbing en Han Geng.

Het verhaal

De film begint na een epische strijd die de wereld heeft gered, maar een een grote stad verloren achterliet. Wanneer de mensheid aan de wederopbouw begint, laat een duistere groep van zich horen in een poging de richting van de geschiedenis te controleren. Maar ondertussen steekt een oude, sterke dreiging terug de kop op. Met behulp van mensen kunnen Optimus Prime en de Autobotten hun grootste uitdaging ooit aangaan. In een ongelooflijk avontuur geraken ze verwikkeld in een oorlog tussen goed en kwaad die leidt tot een ultieme strijd over heel de wereld.

Transformers: Age of extnction vanaf nu in de zalen. Bekijk hier alvast de trailer: http://www.youtube.com/watch?v=nYShvMeHMkw&feature=youtu.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over