De Britse muzikant Ben Howard geeft op woensdag 21 juni een concert in Phil Haarlem. De kaartverkoop voor de show start op maandag 17 april om 10:00 via philhaarlem.nl

Sinds de release van zijn debuut album 'Every Kingdom' (2011) is er veel veranderd voor de Britse muzikant Ben Howard. Het album behaalde driemaal de platina status, maar in plaats van een herhaling van zetten koos Ben op zijn opvolgende albums voor een ander geluid. Muzikaal opereert Ben nu in zijn eigen muzikale universum, zijn bekwaamheid met de akoestische gitaar vult hij net zo moeiteloos aan met elektronische invloeden die op zijn laatste 4 albums sluimeren op de achtergrond of juist naar de voorgrond treden.

Zijn recente album 'Collections From The Whiteout' (2021) debuteerde op #1 in de album lijsten van het Verenigd Koninkrijk. Howard staat aan de vooravond van zijn vijfde album en hij is klaar om een deel van zijn nieuwe materiaal al live aan zijn fans te laten horen.

Ben wordt door de pers gelauwerd als een aangrijpende live artiest. Samen met zijn uitgebreide band biedt hij keer op keer een betoverende, intense en krachtige liveshow. Vanwege zijn teruggetrokken bestaan zijn concerten van Howard een zeldzame en niet te missen ervaring.

BEN HOWARD
Woensdag 21 juni 2023 - Phil Haarlem
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 60,50 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor het concert start maandag 17 april via philhaarlem.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over