Na vier jaar is er weer nieuwe muziek van Black Box Revelation! In 2007 bracht het duo Jan Paternoster en Dries Van Dijck hun debuutalbum ‘Set Your Head On Fire’ uit. Vijf albums later zijn ze aan hun zesde studioplaat toe. In die zesde plaat halen ze dezelfde energie naar boven als ze deden bij dat debuut van 15 jaar geleden.

Afgelopen zomer tourde de band langs de Amerikaanse Westkust. Dat gaf hen de kans om hun nieuwe songs uit te testen op een live publiek. De juiste songs in combinatie met hun live energie op een podium naar hun fans brengen, dát is waar Black Box Revelation voor staat. De groep heeft een beresterke live reputatie en is de vaste leverancier van rauwe nummers met catchy zanglijnen en grungy refreinen. Hun nieuwe songs laten je daarbij niet in de steek, met op kop de nieuwe single ‘Wrecking Bed Posts’.

Black Box Revelation over ‘Wrecking Bed Posts’:
Wat is er nog meer nodig om elkaar te overtuigen van ware liefde? Een jongen is stapelverliefd op een meisje, gaat al een tijdje met haar uit. Alles voelt goed, de seks is geweldig, maar toch wil ze zich niet binden aan een relatie. Hij is bereid zijn oude vrijgezellenleven los te laten, maar alleen als zij hetzelfde gaat doen. Zal het slopen van de bedpoten ooit genoeg zijn om haar gelukkige te worden?

Black Box Revelation is een Belgische rockband ontstaan in 2005. Met Dries Van Dijck op drums en Jan Paternoster aan de vocals en gitaar. Ze brachten eerder al de vijf albums ‘Set Your Head On Fire’, ‘Silver Threats’, ‘My Perception’, ‘Highway Cruiser’ en ‘Tattooed Smiles’ uit met klassiekers als ‘Rattle My Heart', 'My Perception', 'War Horse' en 'Tattooed Smiles'. Hun nieuwe album is opgenomen in Londen met de bekende Britse producer Andy Savours (Arctic Monkeys, The Killers, Black Country, New Road, my bloody valentine).

In het voorjaar van 2023 ligt de nieuwe plaat van Black Box Revelation in de winkel! De precieze verschijningsdatum kondigen Jan en Dries binnenkort aan. Live kan je hen aan het werk zien op 20 april 2023 in de Brusselse Ancienne Belgique. Tickets voor de show gaan dinsdag 4 oktober in verkoop.

LIVE

  • 20.04.2023 AB, Brussel

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: