Maandag 25 februari: voor de Blind Getrouwd-koppels is het de laatste dag op hun huwelijksreis. Victor & Line, Annelies & Joris, Jolien & Lenny, Tim & Elke en Joke & Stijn genieten van de laatste uren onder de zon en pakken daarna hun koffers. Terug in België start een volgende fase van het experiment: ze pikken het dagelijks leven terug op en doen dat sàmen, door onder hetzelfde dak in te trekken. Iedereen ontdekt z’n nieuwe verblijfplaats.

Op de laatste dag van de huwelijksreis, komen Annelies en Joris in een kleine impasse terecht. Joris heeft immers gevoelens voor Annelies, maar voor haar gaat het wat te snel. Het koppel weet niet goed hoe hiermee om te gaan en vraagt, eens terug in België, raad aan experte Margo Van Landeghem.

Ook Lenny en Jolien zoeken experte Sybille Vanweehaeghe op om hun eerste week als getrouwd stel te bespreken. Maar eerst beleven ze nog een heerlijke dag in Malaga… al vissend.

Tim polst bij Elke wat ze nog meer nodig heeft om zich volop te storten in een toekomst samen op lange termijn. Ze beleven een romantisch moment op reis.

“De grootste uitdaging in onze relatie, ben ik zelf”, zegt Line, die zich wat zorgen maakt om een groot verschil tussen haar en Victor.

En Joke en Stijn voelen zich opperbest samen. Ze weigeren om zichzelf druk op te leggen, en dat werkt. Maar hoe zal het dagelijks leven samen zijn, eens het thuis z’n gewone gangetje gaat?

WEKELIJKS ONLINE MAGAZINE ‘MEER BLIND GETROUWD’
MET NOG MEER NIEUWS EN EXTRA’S OVER DE REEKS

Wekelijks kunnen de fans meteen na de aflevering op TV, terecht op vtm.be voor het online magazine ‘Meer Blind Getrouwd’ voor nòg meer nieuws over en extra’s uit de reeks!

Wat zeiden familie en vrienden tegen de babbelbox op de trouwfeesten, en wat vinden de koppels daarvan? Ze bekijken samen de beelden terwijl hun reactie wordt gefilmd. In enkele reportages wordt met de deelnemers dieper in gegaan op iets wat opviel in de aflevering. Bekende getrouwde koppels worden aan de tand gevoeld over verschillende thema’s naar aanleiding van enkele fragmenten uit de uitzending. Wat zag je niet op TV? En hoe beleven de deelnemers de uitzendingen, nu ze herkend worden op straat? Hoe leefden ze ondergedoken? Tot slot brengt ‘Meer Blind Getrouwd’ exclusieve previews van de volgende aflevering. Kortom: nieuws en extra’s om ook online van te smullen.

Blind Getrouwd is live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over