De VTM-kinderreeks BOOH! doet het uitstekend. Frank Focketyn als de maffe makelaar Kronkel en Thomas Van Goethem in de rol van Jonas, wisten samen met de spoken klein én groot te overtuigen. Al na enkele afleveringen had BOOH! een nominatie op zak voor ‘beste jeugdreeks’ van de Vereniging van de Vlaamse Radio- en Televisiepers. De commentaren van pers en kijkers waren en zijn unaniem lovend.

Vandaag is BOOH! klaar voor een nieuw hoofdstuk. Van 24 juli tot en met einde augustus kan je naar de allereerste korte zaalshows van de spoken gaan kijken in het theater van Bobbejaanland. Deze zomer zullen de spoken exclusief live te zien zijn in Bobbejaanland.

Jonas is de gastheer en samen met zijn dansertjes , maken zij dat het zal spoken in Bobbejaanland ! Het belooft een leuke belevenis te worden ! Ongetwijfeld krijgt hij hulp van zijn spokenvrienden. Maar zullen ze het kasteel kunnen verlaten ? En hoe gaan ze dat aan boord leggen ? Komen kijken als je het antwoord wil kennen !

Voor deze eerste reeks schreef Frank van Laecke een grappige, dynamische zaalshow. Piet van den Heuvel, die eerder tekende voor de muziek van de reeks, schreef voor deze zaalshow originele muziek. De choreografie is in handen van Ingrid Coppieters.

Klaar voor een bezoek aan het spetterendste familiepark en zin in een fantastische BOOH-show ? Of je nu komt met je gezin, je club of een dolle vriendenbende, het wordt gillen van plezier. Zet je schrap, want een dagje BOOH! in Bobbejaanland, dat voel je in je buik.

BOOH speelt van 24 juli tem 23 augustus alle dagen om 11.00u, 12.30u en 14.00u. De toegang is gratis met een inkomticket voor het park. Voor de exacte openingsuren en routebeschrijving naar Bobbejaanland neem je best een kijkje op www.bobbejaanland.be.

Voor meer info kan je ook terecht op www.booh.be of via tel 03-650.19.54.
Hou de site in de gaten want het ‘spookste’ nieuws verneem je daar het eerst !! En vergeet ondertussen op zondag niet naar VTM te kijken om 10.40u!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: