Vanochtend heeft Clouseau de officiële albumcover van haar nieuwe album ‘CLOUSEAU’ vrijgegeven. De première op www.clouseau.be ging gepaard met de onthulling van een grote mozaïek - samengesteld uit duizenden fanfoto’s die de afgelopen maand werden ingezonden – waarachter het beeld tevoorschijn kwam. De eigenlijke albumhoes zoals deze vanaf 22/11 in de winkel zal liggen is onderstaand beeld. Ook de tracklisting van ‘CLOUSEAU’ is inmiddels bekend:

  1. Ziel
  2. 88
  3. Vliegtuig
  4. Verdwijnen Met Jou
  5. Zonde Van De Tijd
  6. Als We Dood Zijn
  7. Kan Het Niet Alleen
  8. Kom Maar Op
  9. Hij Ziet Je Nie
  10. Wat Heb Ik Gedaan
  11. Laatste Keer
  12. Vrijer Dan De Wind
  13. Je Hebt Een Ander
  14. Onvoorwaardelijk Wij

‘Clouseau’ verschijnt op vrijdag 22 november 2013. Het is het 11de Nederlandstalige studio-album van de broers Wauters, het eerste na een muzikale sabbatperiode van vier jaar. Dankzij een unieke samenwerking metbpost zullen fans die het album via de nieuwe Clouseau-website bestellen hun exemplaar al ontvangen op donderdag 21 november, één dag voor de officiële winkel-release.

Hoe werkt het? Één klik op de Clouseau-website www.clouseau.be , je laat je gegevens achter, bestelt en betaalt de cd en bpost engageert zich om elke cd-bestelling van ‘CLOUSEAU’ op donderdag 21 november te brengen naar waar de fans maar willen: Thuis of op het werk, in één van de 1250 afhaalpunten of in een bpack 24/7 pakketautomaat. Bestellen op deze manier kan tot en met maandag 18 november.

Vanaf vrijdag 22 november is ‘CLOUSEAU’ vervolgens te koop via alle normale verkooppunten; fysiek en online. Wie het album nu al online koopt via iTunes (http://smarturl.it/clouseaualbum) , ontvangt de single ‘Vliegtuig’ onmiddellijk.

Bekijk de clip van eerste single ‘Vliegtuig’ hier: http://www.youtube.com/watch?v=YYkJTq16eiY&sns=em

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over