MTV heeft vandaag aangekondigd dat de 'VMA's' van 2024 op dinsdag 10 september terugkeren naar New York in de UBS Arena. Het wereldwijde fanfenomeen dat dit jaar LIVE in meer dan 150 landen wordt uitgezonden, viert de beste videoclips van het afgelopen jaar met supergrote optredens, epische eerbetuigingen en onvergetelijke optredens van 's werelds grootste beroemdheden.

"We zijn verheugd om de VMA's van dit jaar naar UBS Arena te brengen, een van de nieuwste en meest geavanceerde locaties van het land" zegt Bruce Gillmer, Directeur van Music, Music Talent, Programming & Events, Paramount en Chief Content Officer, Music, Paramount+. ‘Het vieren van een van de grootste muziekavonden met de ongelooflijke, robuuste fans uit de omgeving van New York is iets waar we naar hebben uitgekeken sinds het moment dat de show van vorig jaar eindigde."

"Het is een eer om MTV en de VMA's te hosten in de UBS Arena" zegt Mark Shulman, Senior vicepresident van Programming, UBS Arena. "Dit is het hoogtepunt van het samenbrengen van een eersteklas evenement naar een locatie die ultramoderne mogelijkheden en de beste voorzieningen voor fans biedt. We kijken ernaar uit om dit jaar de topartiesten, fans en kijkers wereldwijd te verwelkomen in onze arena en campus in Belmont Park."

"We zijn verheugd om de MTV Video Music Awards terug te verwelkomen in de staat New York" zei de gouverneur van New York, Kathy Hochul. "Vanaf de oorsprong in Radio City Music Hall in 1984 tot het evenement in september in de UBS Arena, blijven de VMA's blijven miljoenen mensen fascineren door het beste op het gebied van videoclipkunst te laten zien. Laten we bij de voorbereidingen op dit 40-jarige evenement de creatieve en innovatieve kracht omarmen die het culturele landschap van onze staat kenmerkt. "

De "VMA's" zullen worden uitgezonden op MTV's wereldwijde voetafdruk van lineaire en digitale platforms in meer dan 150 landen en gebieden, en bereiken meer dan 319 miljoen huishoudens.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: