Na een geweldige tour van 18 maanden waarin het duo alle hoeken van de wereld hebben bezocht is Mattafix eindelijk terug. Na in Europa een hit te scoren met de single "Big City Life" van hun eerste album "Signs Of A Struggle" uit 2005 is Mattafix terug in de studio gekropen en intussen is de opvolger van "Signs Of A Struggle" klaar. Het nieuwe album ligt vanaf 19 november trouwens in de winkelrekken.

Het nieuwe album, dat "Rhythm And Hymns" heet, heeft volgens frontman Marlon Roudette een andere sound dan de Mattafix van vroeger: "We hebben de rustige kant gehouden, maar als je toert zie je op welke ritmes de mensen reageren en zo evolueert je muziek". Rhythm And Hymns nam met de charity single Saving Darfur een geweldige start. Op het album staat trouwens nog veel lekkers: een urban mix van reggae, hiphop & soul, steeds in de unieke Mattafix-sound.

Voor de fans is er trouwens goed nieuws. Aanstaande donderdag, 13 november, is er een online Mattafix Listening Party. Een kleine week voor de release kan iedereen die zich inschrijft dus al naar het album luisteren. Bovendien kan er gechat worden met Marlon en Pree, de twee Mattafix-bandleden. Inschrijven doe je trouwens hier.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: