Vanaf 25 februari te streamen bij Star op Disney+

De trailer voor 20th Century Studios' ijzingwekkende suspense thriller "No Exit" is nu beschikbaar. De film is vanaf 25 februari exclusief bij Star op Disney+ te streamen. Bekijk de trailer: https://youtu.be/PizyzHbAiEo

In "No Exit" maakt Havana Rose Liu ("Mayday") haar hoofdroldebuut in een speelfilm als Darby, een jonge vrouw die op weg is naar een noodgeval in de familie en vast komt te zitten in een sneeuwstorm. Ze ziet zich genoodzaakt om op een parkeerplaats langs de snelweg met een groep vreemden te schuilen. Wanneer ze op een ontvoerd meisje in een busje op de parkeerplaats stuit, raakt ze verstrikt in een angstaanjagende strijd op leven of dood om erachter te komen wie van de vreemden de ontvoerder is.

De film is geregisseerd door Damien Power ("Killing Ground") naar een scenario van Andrew Barrer & Gabriel Ferrari ("Ant-Man and the Wasp") gebaseerd op Taylor Adams' roman uit 2017 en geproduceerd door PGA Award winnaar Scott Frank ("The Queen's Gambit"). In de thriller schitteren Havana Rose Liu, Danny Ramirez ("The Falcon and the Winter Soldier," "Top Gun: Maverick"), David Rysdahl ("Nine Days"), Dale Dickey ("Winter's Bone), Mila Harris ("Young Dylan") en Dennis Haysbert ("Breakthrough").

Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over