Op 3 en 4 juni is het “Feest” in Elsegem (Wortegem-Petegem) want Willy Naessens, Vlaanderens sympathiekste industrieel en zwembadbouwer, organiseert de eerste Willy’s Free Feesten…met een knipoog naar de Free Feesten uit Brakel die 23 jaar lang duizenden mensen lokten.

Het beproefde concept blijft behouden: een zomers weekend, een fijn publiek, een pak artiesten die hun strepen ruimschoots hebben verdiend en een schitterende locatie.

Willy Naessens verwacht dan ook niet alleen zijn familie en buren, vrienden en kennissen, klanten en leveranciers, maar ook alle muziekliefhebbers, jong en ouder, die zich goed in hun vel voelen.

Dat Willy niets aan het toeval overlaat merk je meteen bij het bekijken van de affiche…
Nu reeds staat vast dat het Pinksterweekend 3 en 4 juni een niet te missen muzikale hoogdag wordt.

Zaterdagnamiddag van 13.00 uur tot 19.00 presenteert Willy Naessens u zijn Free Feesten Plus. De legendarische La Esterella geeft het startschot voor de 1ste Willy’s Free Feesten Plus .

Niemand minder dan Eddy Wally, Willy Sommers, Bart Kaëll, Luc Steeno, en Tony Cabana zullen er tevens van de partij zijn en zorgen voor een “fantastische” en “geweldige” namiddag. Tevens zorgde Willy voor een dé succesvolste zangeres van het ogenblik, Laura Lynn. De huisvriend van Willy Naessens en de keizer van het Vlaamse lied, Will Tura sluit af met een geweldige liveshow met orkest.

Zaterdagavond is er "de heetste nacht!" Tevens een beproefd concept dat in Brakel borg stond voor meer dan 10 000 aanwezigen. Ook dit jaar niet want vanaf 20.00 uur is er een marathon van bekende en bloedmooie artiesten op het Willy Free Feesten podium: Milk Inc., Lasgo, Hadise, Ian Van Dahl, Roxane, Afi en Sylver zijn hier nog maar enkelen van. Ook DHT feat. Edmee, de groep die weken op nummer 1 heeft gestaan in Amerika, zal van de partij zijn op deze zwoele avond. De internationale topper Dj F.R.A.N.K., die recent nog optrad in Brazilië voor 250.000 mensen, sluit “ De heetste Nacht” af.

Als dit nog niet alles is er op zondag ook nog willy's festival. Zo is er op zondag liefst 12 uur lang spektakel voor jong en oud !

Zo is er vanaf 10.30 uur een grote Paarden- Koetsen- en Traktorenwijding met jachthoornblazers op het Dorpsplein van Elsegem (Wortegem-Petegem) : 10-tallen prachtige paarden, 10-tallen unieke koetsen en 10-tallen antieke en moderne tractoren (méér dan 500 in totaal) worden gezegend door de priester van Elsegem en dat met commentaar van Willy Naessens en Frederic de Vos.

Vanaf 12.00 uur is er een aperitiefconcert en ontvangt Willy Naessens al de personeelsleden van de “groep Naessens” voor hun 12 uur durend ongekend personeelsfeest.

Vanaf 13.30 uur beginnen de Willy’s Free Feesten voor het brede publiek en serveren we meteen de swingenste live band van het land: de Ketnetband !

Daarna laten we alle toppers op u los. Klinkende namen als Pim, Katerine, Brahim, Swoop, Garry Hagger, Frank Gallan, Mama’s Jasje, Swoop, de Cappaert Sisters, Dynamite enz….

Ook op dé hype van het ogenblik ABBA wordt ingespeeld met een spetterend live-optreden van ABBA GOLD EUROPE . Eén uur lang de beste songs van dé tijdloze groep ABBA, van Mamma Mia over Waterloo tot …

Daarna brengt Freddie Birset – ook weer live met orkest – de mooiste Franse “chansons”… en eindigen doen we met dé topper van het ogenblik,
Frans Bauer Live on Stage.

Frederic De Vos , Véronique De Kock en Rik De Nijs zorgen voor de presentatie. Afsluiten doen we met een spetterend vuurwerk op het dorpsplein van Elsegem!!

Naast de vele kinderanimatie op het podium zal er gedurende heel het weekend ook nog een heus animatie dorp gebouwd worden met een Giraf springkasteel, een kleuterpark, een helikopter springkasteel, kindergrime, een survivalbaan, Basket Shot, Human Table Soccer, gladiatorenspel, rodeostier en… diverse Benji jump attracties…

Willy Naessens en wij verwachten u zeker in Elsegem!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: