De komende 4 maanden mag je op één 7 nieuwe series verwachten en enkele toppers komen terug.

Zo zal o.a:
* 3de reekst van Witse;
* de tweede reeks van De thuisploeg met Marcel Vantilt;
*De tabel van Mendelejev ;
*De Pappenheimers met Eric van Looy,
het scherm dit voorjaar kleuren.

Maar ook 7 nieuwkomers zijn er.

[b]De parelvissers[/b] het nieuwe programma van Tom Lenaerts. Dit zal hoogstwaarschijnlijk 1 van de toppers worden in het voojraar.

Er is nieuw humorarchief op zondagavond met [b]In de ban van Urbanus[/b]. Archieffragmenten worden afgewisseld met podiumvoorstellingen van Urbanus en nieuw komisch talent.

Het afscheidsproject van Jan Van Rompaey heet [b]Lotgenoten[/b]. Reality-tv van de bovenste plank waarbij gewone Vlamingen werken aan een gezamenlijk project.

[b]Vlaanderen sportland[/b] met als presentatrice Evy Gruyaert moet de Vlaming een fameuze sportkriebel bezorgen.

Ook een nieuw muziekprogramma komt er [b]Zo is er maar één[/b]. Met de verkiezing van de Oscars van de Vlaamse muziek, meteen een ode aan het Vlaamse lied en onze eigen Vlaamse culturele identiteit.

In de volgende reeks van [b]Witte Raven[/b] krijgen wij voor één keer bekende Vlamingen de opdracht om boven zichzelf uit te groeien en een nieuwe job aan te leren in 4 weken tijd.

En tenslotte, in [b]Het leven zoals het is: Adoptie[/b], is er aandacht voor de multiculturele samenleving. Eén volgt het wel en wee van zowel ouders als de kinderen op de weg naar een adoptie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: