Vlaanderen houdt van Theo Maassen. Dat blijkt uit de spectaculaire ticketverkoop van zijn voorstelling in de Stadsschouwburg Antwerpen. Hoewel hij pas naar Antwerpen komt in maart volgend jaar, is zijn voorstelling op drie weken tijd zo goed als volledig uitverkocht. Nochtans werden er geen affiches verspreid, geen tv- of radiospotjes gemaakt. Enkel een klein berichtje in de kranten en op internet, meer was er niet nodig om een stormloop te veroorzaken.

Dat is niet zo verwonderlijk. Theo Maassen behoort samen met Hans Teeuwen en Najib Amhali tot de grootste Nederlandstalige comedians van het moment. Zijn uitvallen naar nietsvermoedende fotografen, zijn diefstal van de UEFA-cup en andere grillen, maken hem alleen nog populairder.

Voor wie deze kans om hem live mee te maken gemist heeft, organiseren de Stadsschouwburg Antwerpen en Theo Maassen een extra voorstelling op 3 maart 2009 om 20.30u.. U weze gewaarschuwd: over drie weken is misschien ook deze avond hopeloos uitverkocht. Dus reserveer vandaag nog op 0900 69 900 of http://www.stadsschouwburgantwerpen.be

Voor wie de voorstelling in Gent wil zien, dat kan op 7 februari in de Captitole. Ook daar moeten fans zich reppen, want de grote zaal loopt al goed vol!

Theo Maassen - Zonder Pardon
3 maart om 20.30u. in Stadsschouwburg Antwerpen (Extra Voorstelling)
4 maart om 20.30u. in Stadsschouwburg Antwerpen (Laatste Tickets)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: