Het Fakkeltheater zal tot en met 31 augustus 2020 gesloten blijven. Ondanks de versoepeling van de maatregelen, is het voor de culturele sector nog heel onduidelijk wanneer er terug gespeeld mag worden. Het Fakkeltheater is geenszins voorzien om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van de 1,5 meter afstand.

Producent Het Achterland heeft afgelopen weekend eveneens beslist om de zomerkomedie “Den Hippodroom” met een jaar uit te stellen, naar de zomer van 2021. Sinds 13 maart 2020 wordt er niet meer gespeeld in het Fakkeltheater en het voltallige personeel is momenteel technisch werkloos. De beslissing om gesloten te blijven tot eind augustus is een zware beslissing maar, gezien de omvang van de huidige crisis, de enige verantwoorde.

Reeds tickets?

Iedereen die in het bezit is van tickets zal – in de loop van de komende weken - per mail of telefoon gecontacteerd worden door het Fakkeltheater. Het theater vraagt met aandrang om niet zelf contact op te nemen. Tickethouders zullen gratis omgeboekt worden naar een voorstelling naar keuze, of zullen een voucher aangeboden krijgen ter waarde van het bedrag van hun tickets. Deze vouchers blijven onbeperkt geldig.

Steun de theatermakers

Deze crisis is een mokerslag voor elke sector, ook de culturele sector wordt hard getroffen. U kan – geheel vrijblijvend - theatermakers steunen door geen voucher of omboeking te vragen. Alle kleine beetjes kunnen helpen om deze crisis te overleven.

Hoop op beterschap

Het Fakkeltheater stelt alles in het werk om – als de maatregelen het toelaten – op 1 september 2020 de deuren terug te openen.

Voorverkoop seizoen 20/21

Gezien de omvang van deze crisis heeft het Fakkeltheater beslist om géén seizoensbrochure uit te brengen. In de plaats komt er op 3 augustus 2020 een krantje uit met het aanbod van ons theater. Wel staan reeds verschillende voorstellingen in voorverkoop op onze website.

Openingsuren Fakkeltheater

Onze ticketshop is nog steeds telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 11u tot 17u. Ook via onze website kan u terecht voor het online boeken van uw tickets. Vanaf maandag 11 mei 2020 opent onze ticketshop in de Hoogstraat 12 te Antwerpen opnieuw.

De ticketshop zal gesloten zijn van 29 juni tot en met 2 augustus 2020. U kan dan enkel via onze website tickets bestellen.
Meer info vindt u via de Facebookpagina van het Fakkeltheater of via www.fakkeltheater.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over