Kabouter Plop was jarig in 2007! Niet alleen vierde de meest populaire kabouter van België en Nederland dit met een gigantisch feest in Plopsaland, hij bracht ook een full-CD uit met zijn allergrootste kabouterhits!

Om het verjaardagsjaar van Plop af te sluiten is er vanaf 28 november 2007 ook een feestelijke “10 jaar Kabouter Plop”-DVD, boordevol clipjes, leuke afleveringen en een nieuwe en unieke verjaardagsspecial!

Plop is jarig! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Kwebbel, Klus en Lui sturen Plop het bos in voor een flinke wandeling. Ondertussen kunnen zij het feest voorbereiden. Het enige wat Plop moet doen, is genieten van zijn verjaardag. Maar zal Kwebbel niet teveel praten? Kan Lui wel wakker blijven om te helpen? En zorgt Klus’ nieuwe uitvinding niet voor problemen? Als dat maar goed gaat.... Wanneer Plop verneemt dat er belangrijke gasten naar zijn feest komen, haast hij zich naar huis. Daar treft hij niet alleen zijn vrienden, maar ook een grote puinhoop. Valt Plop zijn bijzondere verjaardag in het water? Of nemen zijn vriendjes hem dit keer echt goed in de maling?

Kabouters Plop, Lui, Kwebbel en Klus zijn niet van plan om na tien jaar uit te bollen… Vanaf 2 februari trekken ze met hun splinternieuwe show naar de Antwerpse Elisabethzaal en naar Nederland! Op naar 11 jaar Kabouter Plop!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: