Frans Bauer staat op het punt om een fenomenale prestatie neer te zetten. De Nederlandse volkszanger gaat dit jaar immers het record breken van het aantal concerten in 1 jaar in Ahoy. Hij staat dit jaar in totaal maar liefst 18 keer in Ahoy, en is hiermee dan ook de artiest die er in 1 jaar het meest optreedt. Tot dusver stond het record op naam van de Nederlandse Popgroep, Doe Maar, die in 2000 16 keer optraden in het Nederlandse Sportpaleis. Dit jaar stond Bauer al 15 keer in Ahoy en in december geeft Frans Bauer daarbovenop nog eens 3 kerstconcerten .

Frans Bauer noemt deze prestatie dan ook “Abnormaal” en “Fenomenaal”. “Dat ik als gewone Nederlander beter kan doen als de bekendste Nederlandse Popgroep is gewoon ongelooflijk. Dit had ik nooit verwacht. Het is dan ook een zeer bijzondere dag vandaag”.

Het voelt dan ook als thuiskomen voor Frans Bauer, elke keer hij in Ahoy mag optreden. “Elke keer als ik er kom, voelt het alsof ik thuiskom. Ik drink er eerst een bakje koffie, klets er wat bij met de portier en de directeur en ken er bovendien ook alle schoonmakers. Ahoy is het grootste theater in Nederland maar toch heerst er altijd een intieme en gemoedelijke sfeer”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: