Fucking hell! Hebt u dat recent nog luidkeels gebruld? Nee? Vooruit, laten we het eens doen. Drie, twee, één: FUCKING HELL! Fantastische kreet, niet? En uiterst geschikt in de dagelijkse omgangstaal. ‘Fucking hell, wat een kalf is die Russische zotskap toch’, bijvoorbeeld. Of: ‘Fucking hell, is die arbiter blind of wat?!’; Of: ‘Fucking hell, wat een festival!’

Want ja, vrienden van de betere muzikale explosie, ook deze zomer is Zeverrock weer trouw op post om uw recht op roes staande te houden, zelfs als u nergens meer tegenaan kunt leunen. Zeggen dat we ons met afdankertjes hebben laten afschepen, is even accuraat als stellen dat de energieprijzen dezer dagen licht verteerbaar zijn.

Hebben plechtig beloofd om de CO2-meter deze zomer te doen ontploffen: Bluai! Eno! ILA! Kids With Buns! Yong Yello! Froukje! Novastar! Noordkaap! The Subs! Negen bands, dat betekent dat jullie er nog één te goed hebben. Eén die we voorlopig op zak houden, maar die jullie in de fysicales wellicht hebben ontmoet.

Hoezo, en komt er dan niemand schijven slijten?, horen we u al vragen. Uiteraard wel, op één been is het nu eenmaal moeilijk feesten. Wie zijn turntable-skills op 5 en 6 augustus op uw hongerige danslijf loslaat, krijgt u binnenkort te horen. In afwachting daarvan weet u alvast waar u straks heen kunt om als een zwijn het kieken uit te hangen.

Houd uw bankkaart dus in de aanslag, want vanaf vanmiddag 14 uurkunt u een ticket op de kop tikken voor de fijnste slempartij van Zevergem en omstreken. Een dagticket voor Zeverrock 2022 kost 30 euro, een combiticket 50 euro (zonder administratieve kosten). Tickets zijn uitsluitend online te koop via zeverrock.be/tickets. Net als vorig jaar is er ook dit jaar geen mogelijkheid om te kamperen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: