Gabriel Rios kondigt zijn terugkeer aan met een nieuw album en een nieuwe tournee die uiteraard ook halt houdt in Brussel. De meest Belgische van alle Puerto Ricanen staat live in Ancienne Belgique op vrijdag 19 april!

Geboren in San Juan, Puerto Rico, vestigde Gabriel Rios zich op 17-jarige leeftijd in België om schilderkunst te studeren aan de Lucas School of Arts in Gent. Hij komt in contact met artiesten als Jo Bogaert (Technotronic), jazzpianist Jef Neve, Kobe Proesmans (The Colorist Orchestra), multi-instrumentalist/producer Ruben Samama en begint aan een opwindend muzikaal parcours. Zo brengt hij een aantal boeiende albums uit variërend van Latin crooner/popmuziek op ‘Ghostboy’ tot introspectieve singer-songwriter tracks op ‘This Marauder’s Midnight’ en herontdekt hij Latijnse klassiekers op zijn album ‘Flore’ uit 2021.

Op zijn zesde nog te verschijnen album zingt Rios uitsluitend in het Spaans en vormen zijn roots de thema's voor de zelf geschreven songs. Hij keert terug naar zijn initiële artistieke invloeden, terwijl hij erin slaagt zichzelf te vernieuwen en zo een kant van zijn persoonlijkheid te laten zien die zowel innemend als genereus is. Ontmoet deze unieke artiest live op vrijdag 19 april in de AB.

START TICKETVERKOOP: op vrijdag 20 oktober om 10u via livenation.be.
​TICKETPRIJS:
€30 (incl. reservatiekosten en mobiliteit).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over