Op 9 december 2014 verwelkomt BOZAR één van Belgiës beste bands: Girls In Hawaii. Een uitzonderlijk akoestisch project in de prestigieuze Henry Le Bœufzaal, dat dankzij een ongeziene samenwerking met AB en Botanique tot stand kwam.

AB35

Voor de viering rond 35 jaar Ancienne Belgique gaat AB tijdens het concertseizoen ’14-’15 maandelijks een samenwerking aan. AB gaat structureel in zee met verrassende partners (BOZAR, Ars Musica, MiM, KVS...) en zoekt inhoudelijk zo vaak mogelijk het raakvlak op tussen andere kunstdisciplines als dans, theater, klassieke muziek of zelfs literatuur.

Ab, Botanique & Bozar

Een ongeziene samenwerking: de drie Brusselse cultuurhuizen AB, Botanique en BOZAR slaan de handen in elkaar. Girls in Hawaii droomde er al jaren van zijn vleugels uit te spreiden in de Henry Le Boeufzaal, een art deco meesterwerk van de internationaal gerenommeerde architect Victor Horta. AB en Botanique – onder wiens vleugels Girl In Hawaii opgroeide – helpen samen deze droom waar te maken.

Girls In Hawaii Unplugged

Girls In Hawaii unplugged en uitgepuurd. Ze zijn altijd al een streling voor het oor, maar de Waalse band legt de lat nu nóg hoger. Waar 'unplugged' vaak gelijk is aan simpelweg de versterkers dimmen en de akoestische gitaren bovenhalen, herwerkt Girls In Hawaii meteen zijn eigen oeuvre. Elk nummer krijgt een eigen arrangement en het instrumentarium wordt uitgebreid, zodat ieder groepslid zich ontpopt tot multi-instrumentalist.

De unieke tournee op akoestische instrumenten doet dit najaar enkele prestigieuze zalen aan waaronder de Opéra Royal de Liège, de Kortrijkse Schouwburg, de Stadsschouwburg Mechelen en BOZAR in Brussel.

Tickets verkrijgbaar vanaf vrijdag 20.06.2014 op www.bozar.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Girls In Hawaii Unplugged
Datum: 
9 december 2014
Locatie: 
Bozar, Brussel

Reservatie:

Meer over