Vandaag ging de gloednieuwe K3 show in première in de hasseltse Grenslandhallen. Morgen en overmorgen valt hij nog te bekijken in Hasselt daarna verhuist de hele crew nog naar Oostende en daarna nog Antwerpen.

De nieuwe K3 show gaat over een toverheks Zarzuela, die allesbehalve in haar nopjes is en dat is niet al te best. Alleen is ze haar toverstokje kwijtgespeeld en dus loopt ze flink te balen. De meisjes van K3 daarentegen zijn het zonnetje in huis. Ze mogen naar een gekostumeerd bal en als er iets is dat Karen, Kristel en Kathleen ongeloofelijk leuk vinden, dan is het wel een verkleedpartijtje op tijd en stond. Maar in de jurk van Karen zit iets verstopt... de toverstaf van Zarzuela.

De heks verdenkt K3 van kwaad opzet en dat zullen de meisjes geweten hebben. De K3 meisjes maken de heks dan wijs dat ze ongeloofelijke fans zijn en dat ze ook een toverdiploma willen halen. De heks daagt ze uit en als ze hun 3 ergste nachtmerries overwinnen slagen ze in hun toverdiploma.

Welke de nachtmerries zijn en of ze dit halen laten we nog even in het midden en komen jullie de komende dagen nog te weten. Je kan natuurlijk ook altijd gaan kijken.

praktisch:
tickets kan je bestellen via 070 344 555 of www.K3.be

Op 9 en 10 april in de grenslandhallen in hasselt
op 15, 15 en 17 april in het Casino Kursaal in Oostende
Op 3, 5 en 7 juni in de Antwerpse Elisabethzaal!

Wij gingen vanavond even een kijkje nemen en ons eerste deel foto's staan intussen online. Van de week mag je nog meer foto's verwachten.
Fotoalbum K3 show

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: