VTM

Negen jaar geleden sloeg de vonk over tussen Gwen en Brecht. Maar hij werd niet aanvaard door haar familie. Gwen is van Vietnamese afkomst en een relatie met een niet-Vietnamese jongen was uit den boze. Maar Brecht besloot voor haar te vechten. Hij overtuigde Gwens conservatieve familie van zijn oprechte liefde en nu mag hij met haar trouwen!

Pas na het huwelijk zullen Gwen en Brecht eindelijk mogen samenwonen en slapen… Het jonge koppel kijkt ongeduldig uit naar hun grote dag, maar hoe organiseer je een gemengd huwelijk? Gwen en Brecht willen een modern feest maar natuurlijk zullen ook de Vietnamese tradities gerespecteerd moeten worden. Ze zitten met de handen in het haar en roepen daarom de hulp in van VTM.

Tot hun eigen grote verbazing worden Gwen en Brecht (apart) in afzondering geplaatst. Hun vrienden en familie gaan de uitdaging aan om hun huwelijk te organiseren.
Zullen de twee culturen te verenigen zijn? Zal het klikken tussen beide families? Zal vijf dagen volstaan om deze moeilijke missie te volbrengen?
Styliste Kim en weddingplanner Paul Pierre dompelen zich samen met presentatrice Rani onder in de Vietnamese tradities en bemiddelen…

Huwelijk uit handen: Dinsdag 9 oktober om 20:35 op VTM

Tekst: VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: