Op vrijdag 29 maart brengt High Hi hun gloednieuw album ‘Return To Dust’ uit. En voor die release hebben ze voor al hun negen nieuwe songs een virtuele wereld gecreëerd die op vrijdag 29 maart kan ontdekt worden dankzij hun exclusieve virtual experience.

Geef ons zeker een seintje als je daarbij wil zijn!

'Return To Dust' is kort maar krachtig; de plaat bevat negen tracks die je meenemen op een conceptuele reis. Het album ademt escapisme en voelt alsof het thuishoort in een andere wereld, namelijk het muzikale universum van High Hi - ergens tussen dit leven en the afterlife - tussen realiteit en fantasie... een muzikale trip.

OVER HIGH HI

High Hi bestaat uit Anne-Sophie Ooghe, Dieter Beerten en Koen Weverbergh - offspring van 80ies indierock, 90ies shoegaze, en opgevoed door de noughties. In hetzelfde jaar dat ze geslecteerd werden voor De Nieuwe Lichting, stonden ze ook in de finale van Humo's Rock Rally. Hun debuutsingle 'Calm Down Sir' werd spontaan opgenomen door BBC-dj Steve Lemacq en de rest is geschiedenis. In 2017 bracht High Hi hun debuutalbum 'Hindrance' uit waarmee ze hun unieke sound voor het eerst toonden. Ook opvolger 'Firepool' uit 2020 - met singles 'Daggers', '94A9' en 'Alligot' - was een groot succes. Vorig jaar brachten ze de eerste single en titeltrack uit van hun aankomende album 'Return To Dust’.

Lees er meer over HIER.

LIVE

  • 1/5, AB Brussel
  • 13/5, Lotto Arena (support act Arsenal)
  • 18/8, Pukkelpop, Kiewit

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over