Afgelopen maandag stelde Bram Bierkens, bekend van "Toast Kannibaal" op vtm, zijn nieuwe single "Hou van mij" voor in Mortsel. Aan de zijde van deze 20-jarige zanger uit Mol stonden niemand minder dan Nicole en Hugo, zijn showbizz-peter en meter. Stiekem hoopt Bram om deze zomer op het podium van Tien Om te Zien te staan. "Maar als het niet lukt, dan proberen we volgend jaar opnieuw", vertelde hij er vrolijk bij.

Of hij het podium van Totz haalt, kunnen we moeilijk voorspellen, dat bepaaltsamensteller Jos Van Oosterwijck, maar watwe wel weten is dat zijn nieuwe single absoluut het potentieel ervoor heeft. "Hou van mij" is een zeer leuk nummer vol emoties en passie geworden dat bovendien heel snel blijft hangen in je hoofd. Opmerkelijk is dat de zanger koos voor het Nederlands, maar zelf vindt hij die keuze heel logisch: "kijk naar mijn meter & peter, zij staan reeds 40 jaar op de planken. Bovendien is zingen in het Nederlands toch iets intens en kan ik er meer emoties en passie inleggen", aldus Bram zelf.

"Hou van mij" is een autobiografische song gebaseerd op Brams eigen gevoelssituatie van de voorbije maanden. Het nummer gaat dan ook over een liefdesbreuk tussen twee jongen mensen die elkaar enorm graag zien. "In elke relatie zijn er wel eens ups en downs die overwonnen kunnen worden als de liefde sterk genoeg is. Mijn grote liefde heeft echter besloten om een eigen weg in te slaan en de relatie te verbreken. De breuk is nog pijnlijker geworden toen ik ontdekte dat er een derde persoon in het spel was. Maar ondanks alles blijf ik nog steeds in deze liefde geloven en probeer ik er alles aan te doen om onze dromen waar te maken", aldus Bram over de liefdesbreuk.

Vanavond stelt de zanger het nummer trouwens voor aan het grote publiek tijdens "Moeders Mooiste Moment" in de Oktoberhallen in Wieze. Wij zijn alvast benieuwd naar de reacties van het grote publiek, maar dat Bram potentieel heeft daar zijn wij alvast van overtuigd. Bij deze song hoort natuurlijk een zeer leuke videoclip die je eveneens op de single kan terugvinden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: